Türkiye'de Gıda Güvenliği

ASBÜ Hukuk Fakültesi tarafından her yıl düzenlenmesi planlanan "İDARE HUKUKU SEMPOZYUMLARI" serisinin bu yıl ilki yapılacaktır.  "TÜRKİYE'DE GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA SEKTÖRÜNÜN REGÜLASYONU"  konu başlığıyla yapılacak olan bu sempozyum, 17 MAYIS 2023 tarihinde ASBÜ GÜVERCİNLİK SALONU’NDA gerçekleştirilecektir. Sempozyum, ASBÜ Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacaktır.

Sempozyum bildiri özet ve tam metinleri hakem incelemesine tabi tutulacaktır. Sempozyumun ardından editör ve hakem incelemesinden geçen tam metin bildirileri, Prof. Dr. Bülent KENT editörlüğünde uluslararası kitap bölümü olarak yayımlanacaktır. Dileyen yazarlarımız sadece özet bildirilerini de sunabilecektir.

Bildiri özetleri 300 kelime ile sınırlıdır.

Tam metinler 12.000 kelime ile sınırlıdır ve ASBÜ Hukuk Fakültesi Dergisi yazım kurallarına göre yazılmalıdır. Dergi yazım kurallarına ulaşmak için DergiPark adresini ziyaret ediniz.

Bildiri Özeti Son Teslim Tarihi: 1 ŞUBAT 2023
Tam Metin Son Teslim Tarihi: 30 NİSAN 2023

Özet gönderimi için tıklayınız.

Tam metin gönderimi için tıklayınız.

Daha fazla bilgi ve sorularınız için: idarehukuku@asbu.edu.tr